Hribovec - Rihpovec

www.rihpovec.si

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk


VABILO NA OTVORITEV NAŠE HIŠKE

E-pošta Natisni PDF

V A B I L O 

V SLOGI JE MOČ je slogan našega društva že od samega začetka. In res je tako. S skupnimi močmi in pomočjo naše Občine Trebnje, Krajevne skupnosti Dol. Nemška vas, sponzorjev, donatorjev, Javnega sklada kulturnih dejavnosti, Območne izpostave Trebnje, Zveze kulturnih društev občine Trebnje in vseh članov društva, smo uspeli priti do trenutka, ko vas lahko povabimo na otvoritev centralnega dela vaškega središča,

 

NAŠE HIŠKE, v soboto, 28.8.2021, ob 14. uri.

Sestavni del otvoritve bo tudi razstava likovnih del, ustvarjenih na slikarskih prireditvah, ki jih vsako leto prirejamo in so že dobile domovinsko pravico v našem kraju.
Podelili bomo tudi priložnostne nagrade članom društva, ki so se potrudili in v skladu z razpisom, objavljenem v našem Biltenu 2020, v svojih zbirkah poiskali stare knjige. »Knjiga je v celoti pot od zlega k dobremu, od krivice k pravici, od napačnega k resničnemu, od noči k dnevu", je zapisal Victor Hugo. Očitno se tega zavedajo tudi člani našega društva.

Verjamemo, da se bomo ne glede na vse težave in ovire, tudi ob otvoritvi, ob kratkem kulturnem programu, skupaj poveselili ob upoštevanju vseh navodil, ki nam jih narekuje sedanji trenutek.

Predsednik UO Franci Starič

Vabilo v PDF obliki

Komentarji (0)
Samo registritrani uporabniki lahko dodajo komentarje!
Zadnjič posodobil Nedelja, 22 Avgust 2021 16:58