Hribovec - Rihpovec

www.rihpovec.si

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk


VABILO NA 19.SLIKARSKI EX TEMPORE

E-pošta Natisni PDF

SPOŠTOVANI VAŠČANI, DRAGI ČLANI DRUŠTVA

Kljub resni situaciji bomo storili vse, da tudi letos en dan posvetimo kulturni dejavnosti, čeprav v okrnjeni izvedbi. Srečali se bomo z ljubiteljskimi slikarji in s pomočjo Občine Trebnje izvedli že

19. SLIKARSKO SREČANJE,
EX TEMPORE RIHPOVEC 2021,
v soboto, 25. septembra 2021

 Ob upoštevanju vseh ukrepov, ki nam jih nalagajo pristojni organi v zvezi s Covidom 19, bomo slikarje sprejeli ob 10. uri v vaškem središču. Ustvarjali bodo do 14. ure. V tem času jih lahko opazujete pri delu, nekje na hribu ali na igrišču. V času ustvarjanja slikarjev bomo poskrbeli, da bo na igrišču vsaj nekaj glasbe, kar se bo le dalo – v živo.

Ljubiteljska slikarka Marija Prah je pripravljena vsaj delček njenega ogromnega znanja ponuditi najmlajšim, ki želijo spoznati osnove te lepe umetnosti. Prijavite se lahko pri vodji projekta Ani Bilbija, 041 752 319 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

V času ustvarjanja se nam bodo pridružile članice kleklarske skupine Žnurce in prikazale kleklarska dela in tehnike izdelave čipke.

Veselimo se srečanja z našimi prijatelji slikarji in gosti, ki smo jih povabili, da pridejo v času ustvarjanja in tako izrazijo naklonjenost naši prireditvi.


Predsednik NO Zlatko Rajkovič

Vodja projekta Ana Bilbija

Predsednik UO Franci Starič

Komentarji (0)
Samo registritrani uporabniki lahko dodajo komentarje!